I tak na boku , jeżeli sobie załatwię czystą mke to ile mam jej wziąć ? Brałem piguły tylko kilkanaście razy.
Przeniesiono temat do odpowiedniego działu. taurinnn
A jak już to wrzuć mniej.
Ewentualnie przejdzie samo jak zjesz X dropsów i ci to spowszednieje. Ja lubię to uczucie.
A co do ilości emki - zależy od tego jak na ciebie działa :c wale zajeb 120mg jak nie jesteś kimś bardzo małym.
05 sierpnia 2019DelicSajko pisze: Nie jedz wcale.
A jak już to wrzuć mniej.
Ewentualnie przejdzie samo jak zjesz X dropsów i ci to spowszednieje. Ja lubię to uczucie.
A co do ilości emki - zależy od tego jak na ciebie działa :c wale zajeb 120mg jak nie jesteś kimś bardzo małym.
05 sierpnia 2019malyktos1331 pisze:
I tak na boku , jeżeli sobie załatwię czystą mke to ile mam jej wziąć ? Brałem piguły tylko kilkanaście razy.![]()
05 sierpnia 2019malyktos1331 pisze:
Ale jak odmierzyć to 120mg?
Ale jak już wiesz że masz MDMA i wiesz ile, to...U mnie np. metodą prób i błędów, stwierdziłem że najlepiej na start walnąć sobie konkretnie.Ten burdel w bani i takie dziwne samopoczucie szybko się kończyło i jeb, fala pozytywu.Jak zarzucałem za mało to taki niedojebany stan trwał dłużej, człowiek się zastanawiał czy dorzucić, czy jednak się rozkręci.
Natomiast 'konkretnie' , dla każdego może wyglądać inaczej , jeśli autor tematu, będzie wiedział co ma, ile ma , to może zacząć np. od 150mg.
Tylko autorze! , z MDMA spokojnie, kilka razy do roku .Plus że jak zaczniesz przeginać to zauważysz to, bo negatywy(po) zdecydowanie przebiją już nikłe pozytywy(w trakcie).
Doskonale wiem o co Ci chodzi, kiedyś miałem tak z feta, ale po X czasie stwierdziłem że chuj tam, tyle razy brałem, tyle razy miałem jakieś odpierdolki z sercem i wgl że już chyba jestem przygotowany na wszystko, jak się boisz ze mogło być za duzo to najlepiej mniej więcej zosrintuj się ile mg jest w tabsie, zobacz ile na twoja wagę jest wystarczająco i najwyżej weź pół tabsa, ja przy wadze 65kg jadłem tabsy które miały blisko 300mg (nie. Polecam, z tego co czytam na hype i innych stronach to zakrawa o grube przedawkowanie)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.