Moim zdaniem przedawkowaliśćie. Zwłaszcza, że w ostatnim czasie jakość pixów z MDMA mocno się poprawiła. Teraz napraede pixy mają nawet po 200 mg MDMA, rzadziej trafiają się wyjebki etc.. W takiej wersji, nawetr połówka na głwe by Was zadowoliła.
Moim zdaniem tak, to typowe objawy przedawkowania, jeżeli tabsy miały 180mg, a zjedliście 5 piguł to wychodzi 900mg na sesję (zakładając, że piguły miały faktycznie 180mg).
Generalnie, bezpieczne dawkowanie MDMA powinno wynosić 1.5 - 2.0 mg / kilogram masy ciała na całą sesję.
Ja ostatnio też trochę "poleciałem" i wziąłem 360mg w krysztale na całą sesje. Też pod koniec miałem halucynacje, które dla mnie były mało komfortowe i tym samym dostałem ostrzeżenie z mózgu, że to odpowiednia pora, aby przystopować.
Ciekawi mnie to, że również miałem bardzo zbliżone halucynacje, biała ściana wydawała mi się, że ma żółte i czarne plamy. A ruch dłoni pozostawiał ślady i tak jakby palce się rozpadały / dymiły.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.