ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Cześć, a czy ktoś z was miał może taką akcję, że połowy wieczoru nie pamiętał? Wrzuciliśmy z narzeczonym po dwa pixy i tak naprawdę pamiętamy tylko początki fazy i urywki w trakcie. Nic innego nie braliśmy, bez alko, i to nie były nasze pierwsze wrzutki. Jakiś pomysł?
  • 201 / 64 / 0
Jeżeli nie znamy ilości czynnej MDMA na pixie ciezko stwierdzić. Powiedz, jak wyglądały te pixy.
Moim zdaniem przedawkowaliśćie. Zwłaszcza, że w ostatnim czasie jakość pixów z MDMA mocno się poprawiła. Teraz napraede pixy mają nawet po 200 mg MDMA, rzadziej trafiają się wyjebki etc.. W takiej wersji, nawetr połówka na głwe by Was zadowoliła.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 5 / / 0
Były to niebieskie domino z trzema oczkami po każdej stronie i zjazd też był srogi, przespaliśmy cały następny dzień
  • 22 / / 0
Możliwe, że przedawkowaliście (koło 400mg na głowę, najs) albo to był miks z MDA. Ja zawsze po MDA śpię całą dobę ;)
Uwaga! Użytkownik NiedomknieteOkno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam, ostatnio na imprezie ktora na szczescie wydarzyla sie w domu zdarzylo sie cos dziwnego, bylo nas kilka osob i kazdy szamal piguly (zielone tesle) niby kazda 180 mg MDMA. Ja z kuzynem przesadzilismy, w przeciagu wieczoru wszamalismy po 5. Po okolo 5 h gdy wszystko zaczelo ze mnie schodzic zaczely sie dosc mocne halucynacje, najpierw moja biala koszulka gdy przegladalem ja w lustrze stawala sie zolta, potem wydawalo mi sie ze skora z twarzy mojemu kumplowi odpada, bylo jeszcze kilka takich ciekawych halucynacji, skonczylo sie na pajeczynach i pajakach. mimo wszystko bylem swiadomy ze to tylko halucynacje i byly one dla mnie nawet przyjemne. dodam ze podczas wieczoru wypilismy rowniez troche wódki, ale nie byly to duze ilosci. ktos mial podobnie ? sa ta typowe objawy przedawkowania czy jak ? :scared: :rolleyes:
  • 141 / 36 / 0
@Heros942

Moim zdaniem tak, to typowe objawy przedawkowania, jeżeli tabsy miały 180mg, a zjedliście 5 piguł to wychodzi 900mg na sesję (zakładając, że piguły miały faktycznie 180mg).

Generalnie, bezpieczne dawkowanie MDMA powinno wynosić 1.5 - 2.0 mg / kilogram masy ciała na całą sesję.

Ja ostatnio też trochę "poleciałem" i wziąłem 360mg w krysztale na całą sesje. Też pod koniec miałem halucynacje, które dla mnie były mało komfortowe i tym samym dostałem ostrzeżenie z mózgu, że to odpowiednia pora, aby przystopować.

Ciekawi mnie to, że również miałem bardzo zbliżone halucynacje, biała ściana wydawała mi się, że ma żółte i czarne plamy. A ruch dłoni pozostawiał ślady i tak jakby palce się rozpadały / dymiły.
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
  • 55 / 3 / 0
Halucynacje to klasyka. Zjedzone kiedyś 5 cukierków chupachups niebieskich chyba albo żółtych dobrze nie pamiętam, bo piliśmy do tego. Wychodząc z domówki od ziomka o 5 rano, opowiadali mi, że podchodziłem do drzewa i ręką dotykając drzewa mówiłem "Weź ziomeczku obstaw pojarki tego papieroska" czy wychodząc z klatki mówiłem "Chodź mamo, idziemy!".
Uwaga! Użytkownik y0y0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.