Moim zdaniem przedawkowaliśćie. Zwłaszcza, że w ostatnim czasie jakość pixów z MDMA mocno się poprawiła. Teraz napraede pixy mają nawet po 200 mg MDMA, rzadziej trafiają się wyjebki etc.. W takiej wersji, nawetr połówka na głwe by Was zadowoliła.
Moim zdaniem tak, to typowe objawy przedawkowania, jeżeli tabsy miały 180mg, a zjedliście 5 piguł to wychodzi 900mg na sesję (zakładając, że piguły miały faktycznie 180mg).
Generalnie, bezpieczne dawkowanie MDMA powinno wynosić 1.5 - 2.0 mg / kilogram masy ciała na całą sesję.
Ja ostatnio też trochę "poleciałem" i wziąłem 360mg w krysztale na całą sesje. Też pod koniec miałem halucynacje, które dla mnie były mało komfortowe i tym samym dostałem ostrzeżenie z mózgu, że to odpowiednia pora, aby przystopować.
Ciekawi mnie to, że również miałem bardzo zbliżone halucynacje, biała ściana wydawała mi się, że ma żółte i czarne plamy. A ruch dłoni pozostawiał ślady i tak jakby palce się rozpadały / dymiły.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".