Jednak dziś mam do Was pytanie. Czy ktoś mógłby mi polecić najlepszy obecnie dostępny na rynku RC zamiennik MDMA?
2 Lata temu będąc w Holandii miałem przyjemność wrzucenia do pieca 3 różowych miśków i efekt podczas słuchania muzyki był piorunujący. Zależy mi najbardziej na tym efekcie. Ewentualnie proszę o rady gdzie mógłbym szukać pigułek w Krakowie i okolicy. Piona!
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
30 kwietnia 2020Gribson pisze: Myślicie że Bk-EBDP (efylon) albo bk-EBDB (eutylon) które są obecnie dostępne w kilku vendrorów byłby w stanie zastąpić MDMA jeżeli ktoś próbował tych odczynników prosiłbym o opisanie podobieństwa do emki i ogólnego profilu działania
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.