ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Witam serdecznie. Od wielu lat przeglądam to forum zawsze jak zainteresuje mnie coś co mnie troszkę może rozweselić :D
Jednak dziś mam do Was pytanie. Czy ktoś mógłby mi polecić najlepszy obecnie dostępny na rynku RC zamiennik MDMA?
2 Lata temu będąc w Holandii miałem przyjemność wrzucenia do pieca 3 różowych miśków i efekt podczas słuchania muzyki był piorunujący. Zależy mi najbardziej na tym efekcie. Ewentualnie proszę o rady gdzie mógłbym szukać pigułek w Krakowie i okolicy. Piona!
Uwaga! Użytkownik giga92 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 563 / 104 / 0
żadne Rc nigdy nie da Ci tego co moze dać MDMA
  • 200 / 16 / 0
Jak już szukać podobnych MDMA wśród jakiś RC to legalny póki co kleferein (3,4-CFP) (3-chloro-4-fluoro -piperein), z nielegali może na DM można dorwać 4/5 MABP albo abp
  • 394 / 10 / 0
6apb
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 608 / 57 / 0
4 FMA
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 35 / 7 / 0
6 APB
Uwaga! Użytkownik traumer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 150 / 35 / 0
  • 2714 / 512 / 0
metylon, 6APB, 5MAPB. Z naciskiem na metylon.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1 / / 0
Myślicie że Bk-EBDP (efylon) albo bk-EBDB (eutylon) które są obecnie dostępne w kilku vendrorów byłby w stanie zastąpić MDMA jeżeli ktoś próbował tych odczynników prosiłbym o opisanie podobieństwa do emki i ogólnego profilu działania
  • 608 / 57 / 0
30 kwietnia 2020Gribson pisze:
Myślicie że Bk-EBDP (efylon) albo bk-EBDB (eutylon) które są obecnie dostępne w kilku vendrorów byłby w stanie zastąpić MDMA jeżeli ktoś próbował tych odczynników prosiłbym o opisanie podobieństwa do emki i ogólnego profilu działania
Broń boże nie tykaj tej substancji. Nazwałbym go bardziej Eutanazolem nizeutylonem. To gówno nie dość, że rusza wszystkie neuroprzekaźniki to jeszcze miesza w hormonach. Jak już patrz się na 4-FMA czy 3-MMC
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.