Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ciekawi mnie działanie tej Kety, nie wiem czego sie spodziewać. Raz kiedyś miałem doczynienie tylko z MXE i to w ramach przypadku w dodatku z dużą dawką ze 150mg i nie wiedziałem co jest grane, osobość straciłem, w początkowej fazie wszystko było gęstością i nie miałem granicy siebie, co bym nie robił to tylko ta gęstość się ruszała, niczego nie mozna było się chwycić itd ...coś jakby w takim budyniu...pozniej to już gdzieś latałem po galaktykach ;) były jakieś ludziki, wiry, wagoniki, nie mogłem po tym chodzić.
25 kwietnia 2020n23 pisze: @p420 Smieszna akcja, bo nie wiem czy z podniecenia, że będę działał z ketą czy z nieuwagi pomyliłem podziałkę na wadzę i chodziło o 100 mg, od tak śmieszna pomyłka.
Dobrze, że mi się z gramem nie pojebało, bo to by było xD
Jak działa keta długotrwale na wasze funkcje poznawcze?
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Jedyny minus kety, że jak chcesz się polatać kilka dni to, to już następne dawki są sporo wyższe, a o K-hole co najwyżej to za kilka tygodni mogę pomyśleć, bo zwyczajnie tak tolerancja podskoczyła .
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.