Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ciekawi mnie działanie tej Kety, nie wiem czego sie spodziewać. Raz kiedyś miałem doczynienie tylko z MXE i to w ramach przypadku w dodatku z dużą dawką ze 150mg i nie wiedziałem co jest grane, osobość straciłem, w początkowej fazie wszystko było gęstością i nie miałem granicy siebie, co bym nie robił to tylko ta gęstość się ruszała, niczego nie mozna było się chwycić itd ...coś jakby w takim budyniu...pozniej to już gdzieś latałem po galaktykach ;) były jakieś ludziki, wiry, wagoniki, nie mogłem po tym chodzić.
25 kwietnia 2020n23 pisze: @p420 Smieszna akcja, bo nie wiem czy z podniecenia, że będę działał z ketą czy z nieuwagi pomyliłem podziałkę na wadzę i chodziło o 100 mg, od tak śmieszna pomyłka.
Dobrze, że mi się z gramem nie pojebało, bo to by było xD
Jak działa keta długotrwale na wasze funkcje poznawcze?
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Jedyny minus kety, że jak chcesz się polatać kilka dni to, to już następne dawki są sporo wyższe, a o K-hole co najwyżej to za kilka tygodni mogę pomyśleć, bo zwyczajnie tak tolerancja podskoczyła .
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.