13 kwietnia 2020ZX pisze: Napisz co wczesniej cpales z dokladnymi datami i ilosciami. Czy ty w ogole masz jakis kontakt z innymi ludzmi? Chociaz mieszkasz z kims?
Podejrzane wydaje mi sie rowniez to co piszesz jak sie czules wczesniej. Ja np. mam wyjebane na ksiazki czy filmy mnie to nie rusza i nigdy nie ruszalo jakos szczegolnie. Ani nie przezywam emocji jakis szczegolnie. Takie rzeczy jak ty opisujesz to raczej na ciagu amfetaminowym. Jak miales jakiegos duzego flowa i tak bardzo sie wkrecales to mogles miec jakas manie nawet i teraz ci to zeszlo w dol, a nawet nizej od sredniej, to by wskazywalo na jaks chad w lekkiej formie to sie jakos nazywa cyklotymia.
W każdym razie... z "mojego doświadczenia" jest wszystko ok... Miałeś przez lata potrzebę bodźcowania, utrzymujesz ją do dzisiaj (książki, języki, filmy)... Pozwól sobie na odpuszczenie tego i zobacz co wtedy się w Tobie dzieje. W momencie kiedy zostajesz sam ze sobą. O czym ze sobą rozmawiasz, gdzie płyną Twoje myśli. Zaufaj, że jesteś dla siebie najlepszym, najczulszym człowiekiem jakiego możesz spotkać i zobacz gdzie to spotkanie Cię poprowadzi.
Ale to "z mojego doświadczenia", Ty jesteś wyjątkowy i może to być dla Ciebie zupełnie niepoważne.
Nie traktuj też tego zadaniowo. Pozwól sobie na odpuszczenie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.