Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 365 / 62 / 0
Podbijam migotke. Ostatnio jak miałem zwałę i chciałem iść spać (nie po stimach) to jedynie chodziłem jak pijany i usnąłem na 15 minut.
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 525 / 0
Dzisiaj spróbuję amisulpiryd jak mi fuji zacznie schodzić bo mam info, że dobra opcja małą dawkę wrzucić. Zjem chyba 150mg tak myślę, robił ktoś z was taki manewr z amisulpirydem lub sulpirydem?
02 kwietnia 2020mmigotka pisze:
Kwetiapina nie zawsze działa. W moim przypadku to zależy od tego ile fety wezmę i kiedy przyjmę ostatnią dawkę. Ale wydaje mi się, że kweta ma dość krótki czas działania bo ostatnio naćpana brałam kwete żeby zasnąć i zasnęłam, ale obudziłam sie po dwóch godzinach i nie spałam do rana ;)
Spróbuj 30mg mianseryny, słoneczko. :świnia:

Mi daję zasnąć na ogół miansa i apetyt odzyskać a benzo na przykład, niekoniecznie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 632 / 104 / 0
@blokowiska666 zdaje mi się, że mianseryna jest na receptę :p na chwile obecną z wiadomych przyczyn nie mam jak iść do psychiatry, poza tym to jest mądry człowiek więc wątpię, żeby tak szybko zmienił mi leki. Bo wenlafaksynę + kwetę biorę dwa tygodnie ;p
Tak żeby było w temacie zjazdow i kwety - w moim przypadku kweta po alkoholu lepiej usypia, jeśli jestem porobiona. Wczoraj wypiłam winko z chłopakiem i kweta mnie dość ładnie ułożyła do snu, aż sama byłam w szoku po tym ile fety wcześniej przyjęłam
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 5 / / 0
Dużo wody i jedzenia w trakcie przede wszystkim! warto się zmusić bo potem zdecydowanie przyjemniej!!!
  • 4 / 2 / 0
zmusić się do zjedzenia czegoś ciepłego a potem piwo albo dwa. Btw według mnie zwale najlepiej przeżyć samemu w domku. Kiedyś zawsze z kimś wychodziłam zeby zabić czas, ale za każdym razem taki wypad kończył się kłótnią. A jak się spotka z kims kto też ma zjazd, to już w ogóle psycha siadaXD
nie bierz narkotyków bo cię kurwa zmiotą z planszy
  • 924 / 138 / 0
Zjazd, nie zjazd, tak czy srak chujnia na całego. Tylko na zjeździe można to (chujostwo świata) czymś tłumaczyć np. zjazdem.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 13 / / 0
Mój sposób na zmniejszenie nieprzyjemnych uczuć następnego dnia jest taki :

1.5L wody, troszke upijam i dodaję do niej witaminę C 1000mg + magnez (nie wiem ile bo mam w tabletkach ) + witaminę D3 + tabletkę z elektrolitami WYPIJAM TO PRZEZ CAŁĄ NOC

Do tego lubię zmiksować sobie różne owoce i spożyć w połowie imprezy
No i oczywiście rano obowiązkowo pyszny zielony pacanek ;)
Do tego Yerba Mate

I finał jest taki że normalnie funkcjonuje
  • 1974 / 525 / 0
Amisulpirydu nie polecam brać na zejściu fuki jeśli chcemy spać bo przedłuży stymulacje, natomiast samopoczucie poprawi. Wczoraj wziąłem za to po 1h od nafukania się grubego i wyjebało mnie jeszcze bardziej, aż musiałem alprę zjeść bo serce mi zapierdalało zbyt motzno.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 4954 / 867 / 0
Dawka 400mg usypia normalnie, dawka chyba do 100mg przedłuża faza. Znam z autopsji temat :)
  • 263 / 12 / 0
30 stycznia 2020Mondeeste pisze:
Czy kwetiapina na zjazd sie nadaje? Czy taki miks może czyli amf+neuroleptyk może poryć glowe?
Zmniejsza dzialanie amfetaminy, moze zwiekszyc cisnienie, no i na zwale to sie nie nadaje wcale (chyba ze wziete gdy feta jeszcze dziala - inaczej nie widze sensu), bo po pierwsze to Twoje styki sie nie beda regenerowac w trakcie dzialania kwetiapiny, a po drugie ten lek zmniejsza poziom dopaminy w mozgu, ktorej juz nie masz i tak na zwale.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.