Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
02 kwietnia 2020mmigotka pisze: Kwetiapina nie zawsze działa. W moim przypadku to zależy od tego ile fety wezmę i kiedy przyjmę ostatnią dawkę. Ale wydaje mi się, że kweta ma dość krótki czas działania bo ostatnio naćpana brałam kwete żeby zasnąć i zasnęłam, ale obudziłam sie po dwóch godzinach i nie spałam do rana ;)
Mi daję zasnąć na ogół miansa i apetyt odzyskać a benzo na przykład, niekoniecznie.
Tak żeby było w temacie zjazdow i kwety - w moim przypadku kweta po alkoholu lepiej usypia, jeśli jestem porobiona. Wczoraj wypiłam winko z chłopakiem i kweta mnie dość ładnie ułożyła do snu, aż sama byłam w szoku po tym ile fety wcześniej przyjęłam
1.5L wody, troszke upijam i dodaję do niej witaminę C 1000mg + magnez (nie wiem ile bo mam w tabletkach ) + witaminę D3 + tabletkę z elektrolitami WYPIJAM TO PRZEZ CAŁĄ NOC
Do tego lubię zmiksować sobie różne owoce i spożyć w połowie imprezy
No i oczywiście rano obowiązkowo pyszny zielony pacanek ;)
Do tego Yerba Mate
I finał jest taki że normalnie funkcjonuje
30 stycznia 2020Mondeeste pisze: Czy kwetiapina na zjazd sie nadaje? Czy taki miks może czyli amf+neuroleptyk może poryć glowe?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.