Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ale czy zdarzyło Wam się kiedyś tak zdeksić, aby wkręcić sobie bycie kimś innym? W skrócie zjadłem 300mg, tripowałem mając chore jazdy, po 30min dorzuciłem 210, po kolejnej godzinie jeszcze 300 - łącznie 810mg.
Po urwanym filmie i bardzo chorej jeździe, którą jeśli kiedyś opiszę, wyjdzie przezabawny, przekomiczny trip report, "przykleiłem się" z powrotem i rozkminiłem w końcu, że zjadłem DXM (od pierwszej 300-tki nie pamiętałem co ćpam XD jakoś mi się skleiło że jem bezpieczne cukierki dające fazę, które społeczeństwo akceptuje bardziej niż alko i fajki).
Po rozkminieniu tego co zjadłem, momentalnie wkręciłem sobie że jestem trzeźwy. Niestety miałem jeszcze ***** życia.
Poszedłem do lustra, widziałem swojego ziomka, na zdjęciach jego z kimś innym czułem, że to ja XD
Wykonywałem czynności, które zazwyczaj on robi i byłem bliski zadzwonienia do jego znajomych rozmawiać o jego sprawach. Całość trwała około dwóch godzin i sporo rzeczy jest nie do opisania.
Zdarzyło się Wam coś podobnego? Totalna wkrętka i wyrobienie sobie w 100% działających struktur osobowości na czas tripa. Dodam, że nie mam DID ani nic podobnego. Byłbym gotów wtedy założyć się o całe swoje życie i całą swoją (jego XD) rodzinę, że ja to ja (on).
jeśli chcesz jak wrócę do domu mogę spisać cały raport tutaj, jak się spodoba podrzucę na Neurogroove
znam kazda przyjemnosc: rozpierdalanie kazdej kasy, wciaganie koksu, ruchanie i szlugi, fentanyl iv. stabilne szczesliwe zycie
deks DAJE WSZYSTKO WIEC TO WZIALEM, JESTEM TAK ODKLEJONY PRZY LUDZIACH ZE NIE POMOZE alpra, POZDRO Z NIEBA
ja latam
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.