Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 720 / 9
Wpadłem na taki pomysł, żeby na forum było takie narzędzie. Chodzi o to żeby było sobie u nas takie coś jak:

https://clincalc.com/Benzodiazepine/
https://globalrph.com/medcalcs/benzodia ... nversions/

W wersji polskiej, z polskimi produktami i generykami. Ja jeśli chodzi o html czy php niestety jestem noga. Czy należało by napisać kod takiego narzędzia od podstaw tutaj? Czy ktoś jest w stanie to 'wyekstrahować' z tamtych stron?

Wtedy wystarczyło by przetłumaczyć i dodać polskie generyki typu Afobam czy Relanium.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 115 / 4 / 0
musisz wiedziec jak oni to obliczaja, algorytm jest "ukryty" niestety, nie ma go w kodzie strony
  • 454 / 39 / 0
Napiszę w sobotę taki kalkulator i wrzucę link. Mogę wykupić na rok domenę, ale płacić 150 za przedłużenie już mi się nie widzi

Albo nawet dzis w sumie, i tak siedze chory w domu. Tu nic nie trzeba z ich kodu podpierdalać, to kwestia 30 linijek kodu i to przez to że jest dużo benzosów. Tablica wypisująca wszystkie dostępne preparaty z daną benzodiazepiną i druga tablicy gdzie wszystko przyrównujemy do diazepamu i wyciągamy wagę.
  • 5 / 1 / 0
Wrzuć kod, a co roku znajdzie się ktoś z nowym hostingiem i domenami za 1zł od home/nazwy :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.