A wogle jakies dziwne pytania :)
jezeli nie masz 18 to pamietaj ze nie mozna alkokolu pic, nu nu ! <grozi palcem wskazujacym lewej stopy>
najpierw pal a potem pij
odwrotna kolejnosc zazwyczaj grozi. oj grozi ;] zwlaszcza w grubych ilsociach
Czy samo sprzątanie parku?
------------
U nas po parku chodzą tajniacy to trzeba uważać. Chociaz nigdy na nich nie natrafiłem i mam nadzieje ze nie natrafię (odpukać) :)
A codziennie tam ktoś jara i mimo mandatów (za np. picie), dalej chleją/palą.
Ykhmm w sumie ja tez :)
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Zalecane: zaleca się natychmiastowe zaprzestanie czytania, wertowania oraz jakiegokolwiek wpisywania się w tym mały, kruchym, popiierdolonym portalu.
Myśląc z kolei przyszłościowo masz bardzo dobry myk: oddajesz się przyjemności wylegitymowania, z przerażeniem podajesz dowód jednocześnie napełniając Bunty po kostki, po chwili do ogólnej informacji dodajesz, że jesteś czubkiem, popierdoleńcem i Bogiem [z poważaniem].
Pozdrowienia
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
4nimal pisze: Ja mam alergię na pyłki różnych traw ;-) roztocza i parę innych rzeczy i powiem wam, że palenie MJ w żaden sposób nie wpływa na nasilenie się objawów. Co innego papierosy - zapalę jednego i ledwie mogę oddychać... Z abstynencją w dzień odczulania to też ściema - wiem z doświadczenia.
A czy orientuje się ktoś z was jaki wpływ ma palenie na krzepliwość krwi? Bo wydaje mi się, że im więcej palę tym słabiej krzepnie...
MJ nie wplywa na krzepliwosc krwi. Bralem szpryce z heparyny i jaralem i nic nie zauwazylem, krew mi z nosa leciala to szybko ja zatamowalem takze spox.
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.