Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
14 grudnia 2019clyde79 pisze: Effentora pod policzkowo żeby było fajnie to 8 tabletek 400 i plaster 100 przyklejony. Odjechałem po 3 listkach czyli 12 tabletkach 400 w cztery godziny. Biorę regularnie codziennie od 4 lat. Z powodu choroby. Ale się spodobało i razem z żoną dziennie po listku 400setki jemy .
zarłem effentore i za hu*a nie mogłem sie tym ugrzać .. i to mialem dawke wyzsza niz 400mcg ...
15 kwietnia 2020sprawdzone_info pisze: Około 40mg fentanylu wapo (biodostępność z 50%)
05 lipca 2020igla83 pisze: A największe po których się przekreciliscie?
Też widzę, że czujesz głupotę tego wątku, osobników chwalących się rekordami, można zaliczyć jako kandydatów na wkłady do trumien.
Ciekawe, ilu olimpijczyków wystartuje jeszcze w tej konkurencji. Myślę, że zwycięzców można zgłosić do Nagrody Darwina, nieprawdaż, mon cher?
@stary dziad
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.