Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1545 / 1586 / 0
dziwne, bo nawet specjalnie zalozylam fake konto na fejsie i czytalam komentarze.
wiekszosc komentarzy to bylo w stylu- a kto to byl, bo nie znam ? %-D
i ja tez o nim nie slyszalam, z reszta takich ´uzdolnionych raperow´ to jest na peczki w kazdym blokowisku.
dobra, z mojej strony koniec OT.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 613 / 10
08 marca 2020sprawdzone_info pisze:
Czy dolcze i modyfikowany bigos naprawdę nie żyją?
O tym, żeby dolcze zmarła, nie słyszałem, natomiast bigos nie żyje, zmarł, bodajże, w czerwcu 2018 roku.
Skąd masz info o dolcze?
btw. ten wątek śmierdzi dyskusjami nad fałszywymi zgonami jakichś nowociot ze stażem 1 rok, co jest z wami kurwa xD
Raczej po prostu nad fałszywymi zgonami.
08 marca 2020Ankaaa pisze:
bo bardziej mnie rozpieprza info o smierci slawnych raperow, o ktorych nikt nigdy nie slyszal %-D
Co jest w tym zabawnego? W sensie - w jaki sposób zabawniejsza jest śmierć nieznanego użytkownika forum od śmierci nieznanego użytkownika forum, który zajmował się rapem? Pomijając to, że zioloziolo (bo zapewne o nim piszesz) wcale nieznany nie był, ani na forum, ani w świecie rapu.
08 marca 2020Ankaaa pisze:
dziwne, bo nawet specjalnie zalozylam fake konto na fejsie i czytalam komentarze.
wiekszosc komentarzy to bylo w stylu- a kto to byl, bo nie znam ? %-D
i ja tez o nim nie slyszalam
Nie możesz patrzeć na to tak wybiórczo. Do tego nie wiem w jakim miejscu szukałaś. Idąc Twoim tokiem myślenia, fakt, że były setki komentarzy od ludzi, którzy go znali, oznaczałoby, że znał go cały świat.
Fakt, że Ty o nim nie słyszałaś, a wraz z Tobą tysiąc innych osób, nie znaczy, że był nieznany.
Co prawda przystopował z muzyką w ostatnich latach, ale miał dużo większych projektów, które otrzymały rozgłos.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 3455 / 555 / 2
Strach sie bac jak pomysle o dziesiatkach starych tematow z forum o opio itp na 100 starych opio forumowiczow na oko aktywnych jest doslownie na jednej dloni liczac.

To trzeba zaznaczyc, tak naprawdenie wiemy co sie z nimi dzis dzieje,nie wspomne juz o najgorszych myslach oczywiscie wcale tak byc nie musi ale duzy procent z opio starych forumowiczow jest dzis nieaktywna

...
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2936 / 1592 / 35
Nie wiemy co się dzieje ale mogą przeglądać forum.
Albo byc pod innymi nickami.
Wszystko jest możliwe.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 5039 / 863 / 0
Ta. Ludzmy sie, ze tak jest. Ponarkotykowa depresja tez daje po dupie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2936 / 1592 / 35
Ale ledzek przecież oni mogą być tutaj a nie muszą... Jest tyle opcji tych dobrych i tych złych.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2806 / 362 / 0
Albo mogli zmienic typ zycia .. poznali kogos zaczelo sie ukladac przestali brac badz walic IV i zyja teraz w miare normalnie ..
  • 5039 / 863 / 0
Siedzenie tutaj i bycie uzaleznionym to powolne straszne umieranie.
Bycie zgonem to niekiedy zbawienie.

tak btw
Jak jestes tym chlopakiem z ranami klatki bolacymi to pozdrawiam I mniej cierpien zycze
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1545 / 1586 / 0
ach, za duzo gdybacie...
sa tysiace powodow, dla ktorych ludzie przestaja tu zagladac. gdyby ktos chcial podac powody to by podal, a skoro nie podal to widocznie nie uznal za stosowne by informowac cale forum o swoich planach odejscia z [h].
no i nie kazdy podaje swoje namiary na siebie. tez miejcie to na uwadze.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Dokladnie tak jak napisaliscie watpliwe oj watpliwe.

Tak czesc na pewno zrywajac z nalogiem omijac zaczyna szerokim lukiem to forum, bo wtedy latwiej rzucic. Jednak na stale i z nalogu wychodzi maxymalnie 2% uzaleznionych takze wiecie.

Nie to zebym uwazal iz cala reszta padla od opiatow. Szkoda tylko ze duza czesc starej gwardii opuszcza to forum. Ja na przyklad jestem na hypku od dawien dawna nie sugerujcie sie rokiem zalozenia konta czy iloscia postow po prostu jestem typem co nie lubi bawic sie w "nabijanie postow i statystyk" i po prostu co kilka lat po prostu zakladam nowe konto o podobnym nicku i jakby fresh zaczynam nowy etap na forum.

Jezeli o mnie chodzi mam sie dobrze, nie biore juz amfy ani helu, prawie miesiac nie pale papierosow i przymierzam sie do jakiegos sportu, niespieszno mi na tamten swiat.

:świnia:
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.