Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
02 marca 2020ledzeppelin2 pisze: Alex GBL umarł w ten sposòb że pomylił zapitkę z czystym gieblem. Wypił 100 ml czystego giebla zamiast wody. Przeżarło mu gardło i śmierć na miejscu.
Obliczyłem, że w 2019 roku przerobiłem ok. 2l laktonu.
Spora ilość GBL to nie zabawka.
A wtedy problem rozwiązałem tak, że nalałem sobie GBL do eppendorfów i z nich nalewałem sobie giebla do napoju.
Na zdjęciu kapsułka z gieblem.
I czy żadna Ci się nie rozszczelniła?
To już przy każdej dawce nawet 1.6ml... popierdolony efekt po którym nawet nie chcę mi się edytować dalszej fazy...
Też tak macie ? jak sobie z tym radzicie?
A jak piszecie o smaku to japrdl jak mam to przełknąć nawet z najsłodszym sokiem to mnie zawsze wykręca na twarzy, także te kapsułki były zajebiste no ale miałem ich chyba 8 tak jak wy, wiadomo skąd.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.