Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 977 / 223 / 0
02 marca 2020ledzeppelin2 pisze:
Alex GBL umarł w ten sposòb że pomylił zapitkę z czystym gieblem. Wypił 100 ml czystego giebla zamiast wody. Przeżarło mu gardło i śmierć na miejscu.
O rany, aż mnie wykrzywiło na samą myśl tak fatalnej pomyłki :O Sam zawsze się trochę obawiałem że pomylę mililitry wlewane do napoju albo godziny polewki przez co może się skończyć odcinką i mocnym snem, o ile w warunkach domowych zbyt duża polewka niczym specjalnym się nie skończy, bo pójdę spać tak na mieście lub wśród ludzi łatwo o przypał...ale pomylić sobie 100ml GBL z woda...Uh...
  • 214 / 45 / 0
Ciężko to sobie wyobrazić bo sam zapach giebla odpycha wchuj...
  • 1037 / 245 / 0
To chyba ciebie jak masz szambo sort, ja tam np lubię się delikatnie sztachnąć z buteleczki zanim sobie poleje to taki rytuał na początek dnia
  • 5817 / 1204 / 43
Miałem maślane sorty, o zapachu wody z konewki i o zapachu i smaku ropy (te były najmocniejsze).
Obliczyłem, że w 2019 roku przerobiłem ok. 2l laktonu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2992 / 1646 / 35
Londi ty to jak samolot musisz zatankować by latać (żyć).
Spora ilość GBL to nie zabawka.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 619 / 10
Kiedyś pytałem tutaj czy mogę wlać giebla w kapsułki, coby móc wygodnie iść z tym do klubu. Powiedziano mi, że nie, bo kapsułki się rozpuszczą. Dzisiaj pragnę to zdementować - kapsułki trzymają się świetnie.
A wtedy problem rozwiązałem tak, że nalałem sobie GBL do eppendorfów i z nich nalewałem sobie giebla do napoju.

Na zdjęciu kapsułka z gieblem.

IMG_20200306_164418_Easy-Resize.com (1).jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 43 / 7 / 0
Powiedz jeszcze z czego ta kapsułka jest zrobiona, bo to jakby ważne.

I czy żadna Ci się nie rozszczelniła?
  • 2897 / 619 / 10
@kukurydza, kapsułka jest żelatynowa. Wszystkie kapsułki jakie mam trzymają się świetnie. Tylko do kieszeni, bez żadnego pudełka, bym tego nie włożył.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 3406 / 534 / 0
Kur.. dlaczego wiecznie mam jak schodzi mi ta 2h fazka, dziwne zawroty głowy, chce mi się spać i się pocę.

To już przy każdej dawce nawet 1.6ml... popierdolony efekt po którym nawet nie chcę mi się edytować dalszej fazy...

Też tak macie ? jak sobie z tym radzicie?

A jak piszecie o smaku to japrdl jak mam to przełknąć nawet z najsłodszym sokiem to mnie zawsze wykręca na twarzy, także te kapsułki były zajebiste no ale miałem ich chyba 8 tak jak wy, wiadomo skąd.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1037 / 245 / 0
Halo specjalności mógł by mi ktoś podać proporcje do zrobienia GHB, chce na to przeznaczyć 50ml giebla ile mam dać wody ile naoh?.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.