Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ale po co ?
27 stycznia 2020angrybrads1 pisze: Wrzucam jeszcze coś o upregulacji i zwalczaniu tolerancji, powinno sie przydać:
- Fasoracetam | NS-105 - Świetny do upregulacji zjechanych przez baklofen/fenibut/GBL i GHB, receptorów GABA-B – posiada zdolność do ich up-regulacji, zwiększając jednocześnie stężenie GABA w ośrodkowym układzie nerwowym, na podstawie otrzymanych wyników udowodniono, że fasoracetam zwiększa gęstość receptorów GABA-B. -> https://neuroexpert.org/wiki/fasoracetam-ns-105/
Kurwa przerobiłem już niejedna butle sam nie wierzę w to jaka głupotę odpierdolilem, także ludzie uważajcie na siebie i nigdy nie popełnijcie takiego błędu
Zastanawia mnie jedno, czy jakbym nie był pod wpływem Mki to po prostu bym zasnął ?
U Ciebie już ładne objawy przedawkowania, dławienie się wymiotami będąc ledwo przytomnym mogło się źle skończyć, ciesz się że miałeś kumpla pod ręką.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Miałem giebla, ale jakby przestał działać.
Wypiłem 15ml i nic. Przestałem go więc pić.
A rano taka jazda.
Alex GBL umarł w ten sposòb że pomylił zapitkę z czystym gieblem. Wypił 100 ml czystego giebla zamiast wody. Przeżarło mu gardło i śmierć na miejscu.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.