"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
06 marca 2020pomasujplecki pisze: Ibuprofen niby mniej katuje wątrobę niż paracetamol ale jest strasznie jelito i żołądkozerny. Ekstrakcję lepiej na antidolu robić ale jako niedzielny ćpun myślę że najprościej zjeść już ten thiocodin z sulfosyfem i nie tracić czasu na ekstrakcję ktore w domowych warunkach nie są stuprocentowe. Leki osłonowe na żołądek z grupy ipp wyraźnie łagodzą objawy owrzodzeń.
Jakbym mial jezdzic po lekarzach po recepte dwa czekac az z Anglii przysla lek po prostu robie ekstrakcje z Antidolu 15 i juz.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
05 marca 2020Vratislav pisze: Jest jeszcze Nurofen Plus. Cena podobna do Antka, 153 mg kody w opakowaniu. Ibuprofen jeszcze słabiej rozpuszcza się w wodzie niż paracetamol więc przy odrobinie wysiłku można by uzyskać bardzo czysty ekstrakt kody. Jest też Neoazarina, ale nie wiem nic na temat jej szkodliwości.
Neozarinę żarłam przez ok. 2 lata. Nie tak często, jak Thioco, ale tak co 2-3 dni. Neo ma znośny smak tabletki - dobrze jest zagryzać Thiocodin Neoskami. Ale na dłuższą metę wolę ciepać ekstrakcje z Antidolu - to chyba najlepsze, co mogę teraz zrobić, chcąc walić kodę z jak najmniejszym kosztem dla zdrowia.
Nie chcę nic na reckę, nie przepadam za byciem szczerą w stosunku do lekarzy - wolę już zapłacić swoje i być szczera w stosunku do pewnych miłych ludzi, którzy są w stanie zastąpić lekarzy
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.