"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
06 marca 2020pomasujplecki pisze: Ibuprofen niby mniej katuje wątrobę niż paracetamol ale jest strasznie jelito i żołądkozerny. Ekstrakcję lepiej na antidolu robić ale jako niedzielny ćpun myślę że najprościej zjeść już ten thiocodin z sulfosyfem i nie tracić czasu na ekstrakcję ktore w domowych warunkach nie są stuprocentowe. Leki osłonowe na żołądek z grupy ipp wyraźnie łagodzą objawy owrzodzeń.
Jakbym mial jezdzic po lekarzach po recepte dwa czekac az z Anglii przysla lek po prostu robie ekstrakcje z Antidolu 15 i juz.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
05 marca 2020Vratislav pisze: Jest jeszcze Nurofen Plus. Cena podobna do Antka, 153 mg kody w opakowaniu. Ibuprofen jeszcze słabiej rozpuszcza się w wodzie niż paracetamol więc przy odrobinie wysiłku można by uzyskać bardzo czysty ekstrakt kody. Jest też Neoazarina, ale nie wiem nic na temat jej szkodliwości.
Neozarinę żarłam przez ok. 2 lata. Nie tak często, jak Thioco, ale tak co 2-3 dni. Neo ma znośny smak tabletki - dobrze jest zagryzać Thiocodin Neoskami. Ale na dłuższą metę wolę ciepać ekstrakcje z Antidolu - to chyba najlepsze, co mogę teraz zrobić, chcąc walić kodę z jak najmniejszym kosztem dla zdrowia.
Nie chcę nic na reckę, nie przepadam za byciem szczerą w stosunku do lekarzy - wolę już zapłacić swoje i być szczera w stosunku do pewnych miłych ludzi, którzy są w stanie zastąpić lekarzy
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.