Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ale po co ?
27 stycznia 2020angrybrads1 pisze: Wrzucam jeszcze coś o upregulacji i zwalczaniu tolerancji, powinno sie przydać:
- Fasoracetam | NS-105 - Świetny do upregulacji zjechanych przez baklofen/fenibut/GBL i GHB, receptorów GABA-B – posiada zdolność do ich up-regulacji, zwiększając jednocześnie stężenie GABA w ośrodkowym układzie nerwowym, na podstawie otrzymanych wyników udowodniono, że fasoracetam zwiększa gęstość receptorów GABA-B. -> https://neuroexpert.org/wiki/fasoracetam-ns-105/
Kurwa przerobiłem już niejedna butle sam nie wierzę w to jaka głupotę odpierdolilem, także ludzie uważajcie na siebie i nigdy nie popełnijcie takiego błędu
Zastanawia mnie jedno, czy jakbym nie był pod wpływem Mki to po prostu bym zasnął ?
U Ciebie już ładne objawy przedawkowania, dławienie się wymiotami będąc ledwo przytomnym mogło się źle skończyć, ciesz się że miałeś kumpla pod ręką.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Miałem giebla, ale jakby przestał działać.
Wypiłem 15ml i nic. Przestałem go więc pić.
A rano taka jazda.
Alex GBL umarł w ten sposòb że pomylił zapitkę z czystym gieblem. Wypił 100 ml czystego giebla zamiast wody. Przeżarło mu gardło i śmierć na miejscu.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.