Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
07 lutego 2020DuchPL pisze: jestem "odbanowany" ale przy niku nadal info o zbanowaniu...
07 lutego 2020Carlosa pisze: To już nawet DuchaPL zbanowali???? Ale musiałeś nabroić :P
Pisałem w tej sprawie pm do Surva, ale echo...
Przeniesiono posta do odpowiedniego tematu. | STR88
1) Dlaczego niektóre moje posty z automatu się dodają, a niektóre czekają na akceptację?
2) I drugie pytanie: dlaczego mimo tego, że dodaje posty, nie pokazuje mi się na profilu, że mam ich więcej, tylko ciągle jest napisane, że mam ich 7?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
1) W dziale Sytuacje Kryzysowe posty nowych użytkowników nie wymagają akceptacji.
2) Posty napisane w Dziale pomocy technicznej, Knajpie i Sytuacjach Kryzysowych nie sumują się do licznika postów.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.