200-250 proch
250-300 kryształ
Zależy jaki typ ma humor. Generalnie bardzo ciężko o dojście, bardzo.
Nikt nie słyszał, nikt nie widział.
Jeżeli kogoś uda się znaleźć - jest to przypadek...
U nas Slask 100zl za pione, bo pelno teraz mety tu. Kiedys stala drozej teraz co drugi ja robi.
Ale ludzie piszczcie czy chodzi o gram czy o standardowa pione, bo takie napisanie proch krysztal duzo o ilosci nie mowi...
Może inaczej.
Twoja "piona" metamfetaminy śmierdzi mi amfetaminą. Lub nie udolnym, przeżenionym racematem.
Ja miałem na myśli 1(jeden) gram (1/1000 kg) (d)-metamfetaminy powstałej z redukcji efedryny/pseudoefedryny dowolnym sposobem, w w/w postaci. Jak wiemy przy krystalizacji są straty i trochę roboty, stąd różnica cenowa. Przynajmniej ja tak dedukuje.
Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości, a "2000" w nicku nie jest Twoim rocznikiem.
Bardzo dobry krysztal mety dla podkreslenia dodali barwnik pomaranczowy. Niewielki szczurek z dwoch takich krysztalkow mega fresh i to cos ten haj i płynąłem. Ogolnie polecam pomaranczowy krysztal.
Dzis juz nie wciagam choc kontakt się nie urwał nr mam. Teraz lecze zęby i główkę hehe.
5g 100zl moglo tak być jak mieli dużo towaru a nie mieli kupców a chcieli szybko opchnąć. Pewno tak było.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.