Próby odstawienia - masakra.
Odstawić trza bo wreszcie zatoki chuj trafi.
Przy 24h zaczyna się przejebane.
Pierwsze godziny lajt - ciśnienie na wrzute. Po kilku h zaczyna się coś jak osłabienie i lekkie zawroty głowy.
Maks co wytrzymałem 36h.
Chyba muszę poczekać do jakiegoś urlopu czy coś.
No i takie gówienko lepiej rzucać jak jest ciepło, zatoki mniej po dupie dostają.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Nie pale od 10 dni . Pierwsze dni to jakaś katorga wahania nastroju od radości że rzuciłem do czarnych myśli na pograniczu rozpaczy. Dzisiaj w 10 dniu jest już trochę lepiej, ale dalej miewam bole głowy, motywacja jest mizerna , chodzę podkurwiony , spięty, zlękniony . Wgłowie mam rolercoster emocjonalny. Najgorsze problemy to mam że snem o 21 bywa że już zasypiam po czym budzę się po 3 h i potrafię nie spać przez kolejne kilka. Ogólnie sen jest ciągle przerywany i płytki.
No cóż zobaczymy , paliłem, popalalem z przerwami od 10 lat .
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.