...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 9346 / 1815 / 2
Ja nakurwiam tabakę już dziesięć lat
Próby odstawienia - masakra.
Odstawić trza bo wreszcie zatoki chuj trafi.

Przy 24h zaczyna się przejebane.
Pierwsze godziny lajt - ciśnienie na wrzute. Po kilku h zaczyna się coś jak osłabienie i lekkie zawroty głowy.
Maks co wytrzymałem 36h.
Chyba muszę poczekać do jakiegoś urlopu czy coś.
No i takie gówienko lepiej rzucać jak jest ciepło, zatoki mniej po dupie dostają.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / / 0
Odświeżam wątek.

Nie pale od 10 dni . Pierwsze dni to jakaś katorga wahania nastroju od radości że rzuciłem do czarnych myśli na pograniczu rozpaczy. Dzisiaj w 10 dniu jest już trochę lepiej, ale dalej miewam bole głowy, motywacja jest mizerna , chodzę podkurwiony , spięty, zlękniony . Wgłowie mam rolercoster emocjonalny. Najgorsze problemy to mam że snem o 21 bywa że już zasypiam po czym budzę się po 3 h i potrafię nie spać przez kolejne kilka. Ogólnie sen jest ciągle przerywany i płytki.

No cóż zobaczymy , paliłem, popalalem z przerwami od 10 lat .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.