Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
No ale jak sam mówisz cały Mc zestaw sobie zapakowałeś do papy . Jakby to była jedna tabletka niewinna XTC to bardzo możliwe że benzosy by ją wytłumiły..
  • 232 / 15 / 0
17 listopada 2019Mordarg pisze:
A Jak mimo wzięcia piguły zacznę odczuwac brak benzo cały czas beda pod ręką takze nic nie zaszkodzi spróbować ;D
Benzo zbija działąnie MDMA. Weź je dopiero jak emka całkowicie zejdzie i zacznia się zwała.
  • 2394 / 653 / 0
Powiem wam że wziąłem po 13h od wzięcia dawki klona 1.5mg i to nie był najlepszy pomysł. Piguły to było czyste MDMA gdyż miałem 3 i miesiąc temu wziałem jedną po 48h i zadziałała idealnie o tyle teraz zdecydowałem się wziąć jak pisałem bez takiej przerwy. Początkowo myślałem że wgl nie działa ale po 1h włączyła mi się faza ale nie była psychodeliczna i euforyczna. Poczułem taką jakby stymulację - trochę niepokojącą wręcz i dopiero jak dopaliłem i piwkiem popiłem faza stała się znośna po 4h jak już czułem że schodzi i łeb leciał mi do snu wręcz - poszedł drugi po była dopiero 14 no i to znowu dało Powera na kolejne 3h. I po przyjęciu tego drugiego miałem wtedy moment że faktycznie Muza z lapka zaczęła mnie robić a ja złapałem się na tym że tańczę z psem xD ale kurde nie było tej zacnej euforii. Ostatecznie zapiłem dojarałem fest i lulu. Także dzięki temu że tą pierwszą zjadłem jak trza wiem że to były dobre piguły ale jednak póki benzosy krążą w twoich zyłach głupotą jest branie czystego MDMA . ( gdyby tam była feta pewnie bym mocniej poczuł ) Pewien osobnik tutaj powiedział że piki go normalnie robią mimo ciągu - coś mi się wydaje kolega że ty nie dostajesz czystego MDMA. Bo stymulany owszem by zadziałały to wiem na bank ale nie leniwe i euforyczne MDMA jak widać. Także końcowe wnioski jakie płyną z tego wywodu są takie że jeśli bierzesz benzosy - TRZEBA odczekać minimum te 48H Bo inaczej marnuje się cenne XTC a przy okazji pieniądze ;) To taka informacja dla pokoleń .
  • 853 / 56 / 0
Dziwna sprawa, mnie w ciągu na alprze, zawsze dobrze robiło.Może to przez to że klon ma o wiele dłuży half-life, a może akurat ta pixa była po prostu za słaba.Pamiętaj że pixa pixie nie równa.Czasami ten sam sort może się różnić nawet o kilkadziesiąt miligramów. Może powinieneś walnąć od razu dwie albo szybko dorzucić jak była lipa. No ale już po zabawie.Next tajm może zaopatrz się w kryształ - o wiele lepiej odmierzać dawki, no i wiadomo - im większa przerwa od benzo, tym lepsza zabawa ale i tak dziwne że 1.5 klona po 13h 'zabiło' działanie MDMA. Wcześniej czasem nie brałeś większych dawek bo mogło się to skumulować?
  • 2394 / 653 / 0
Brałem większe dawki. W końcu jestem w ciągu nie ? ale wgl doszło do mnie że za bardzo jestem uzależniony od opiatów. Ja wcale nie chce tych efektów typu stymulacja, fascynacja światem ( to nie 2010 ). Chce ciepełko i wyjebkę a piguły tego nie dają ;)
  • 853 / 56 / 0
Tobie nie dają;). Ja jak sobie tak ze 2 razy do roku przypierdole to chciałbym by ten stan trwał cały czas a też jestem w jebanym benzo ciągu.
  • 2394 / 653 / 0
No a ja na ciągu opio/benzo z czego benzo są brane bardziej z konieczności a nie 4Fun. niestety ale już 8 lat. to musiało zmienić mój mózg. Zanim to wszystko się zaczęło i nawet nie wiedziałem czym jest relanium a z herusów się śmiałem i wzbudzali we mnie obrzydzenie to kochałem np. Grzyby i stan jaki dawały a wielu ludzi twierdzi że jest to stan w dużym stopniu pokrewny z działaniem czystego MDMA ;)
  • 1180 / 399 / 0
18 listopada 2019Ankaaa pisze:
zadziala...nawet dobrze, ze te klony beda gdzies tam jeszcze w tle dzialac. MDMA potrafi porobic, oj potrafi...
MDMA - ma siłę przebicia :zombie:
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.