A tak poważnie, to chloròw walenie po kablach to nie najlepszy pomysł. Spalisz sobie baty bo to silnie żrące substancje. Narobisz krzywdy skoro zadajesz pytania o tak podstawowe rzeczy jak odmierzanie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie chcę nikogo obrażać, Ale zadając takie pytania i skacząc na tak głęboką wodę brzmisz jak kretyn bez poszanowania dla życia.
Nic nie wiesz o iniekcjach i też chyba niezbyt dużo o tych substancjach, odpuść.
+ trzymanie roztworu kilka dni z pewnie niezbyt czystej substancji np. Tych które wcześniej wymieniłeś, to proszenie się o kuku. Nie wiem, może to ja jestem jakiś zjebany że widzę to wszystko jako idiotyzm, poprawcie mnie jeśli tak jest.
13 stycznia 2020Elkov21 pisze: Nie chcę nikogo obrażać, Ale zadając takie pytania i skacząc na tak głęboką wodę brzmisz jak kretyn bez poszanowania dla życia.
Rozumiem chęć naćpania się, żeby było fajnie, bo sama walę IV, ale staram się przestrzegać wszystkich zasad BHP.
Roztwór trzymany przez kilka dni? @KoniuFun niech ktoś tam u góry patrzy na Ciebie i Twoje biedne żyły. Przygotuj się na pirogena życia. Ibuprom max. Nie zastanawiałes sie dlaczego na tym forum każdy ćpun przygotowuje każdego szota jednorazowo? Ja rozumiem lenistwo, ale w gre wchodzi Twoje zdrowie, a może nawet życie...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.