A tak poważnie, to chloròw walenie po kablach to nie najlepszy pomysł. Spalisz sobie baty bo to silnie żrące substancje. Narobisz krzywdy skoro zadajesz pytania o tak podstawowe rzeczy jak odmierzanie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie chcę nikogo obrażać, Ale zadając takie pytania i skacząc na tak głęboką wodę brzmisz jak kretyn bez poszanowania dla życia.
Nic nie wiesz o iniekcjach i też chyba niezbyt dużo o tych substancjach, odpuść.
+ trzymanie roztworu kilka dni z pewnie niezbyt czystej substancji np. Tych które wcześniej wymieniłeś, to proszenie się o kuku. Nie wiem, może to ja jestem jakiś zjebany że widzę to wszystko jako idiotyzm, poprawcie mnie jeśli tak jest.
13 stycznia 2020Elkov21 pisze: Nie chcę nikogo obrażać, Ale zadając takie pytania i skacząc na tak głęboką wodę brzmisz jak kretyn bez poszanowania dla życia.
Rozumiem chęć naćpania się, żeby było fajnie, bo sama walę IV, ale staram się przestrzegać wszystkich zasad BHP.
Roztwór trzymany przez kilka dni? @KoniuFun niech ktoś tam u góry patrzy na Ciebie i Twoje biedne żyły. Przygotuj się na pirogena życia. Ibuprom max. Nie zastanawiałes sie dlaczego na tym forum każdy ćpun przygotowuje każdego szota jednorazowo? Ja rozumiem lenistwo, ale w gre wchodzi Twoje zdrowie, a może nawet życie...
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.