A tak poważnie, to chloròw walenie po kablach to nie najlepszy pomysł. Spalisz sobie baty bo to silnie żrące substancje. Narobisz krzywdy skoro zadajesz pytania o tak podstawowe rzeczy jak odmierzanie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie chcę nikogo obrażać, Ale zadając takie pytania i skacząc na tak głęboką wodę brzmisz jak kretyn bez poszanowania dla życia.
Nic nie wiesz o iniekcjach i też chyba niezbyt dużo o tych substancjach, odpuść.
+ trzymanie roztworu kilka dni z pewnie niezbyt czystej substancji np. Tych które wcześniej wymieniłeś, to proszenie się o kuku. Nie wiem, może to ja jestem jakiś zjebany że widzę to wszystko jako idiotyzm, poprawcie mnie jeśli tak jest.
13 stycznia 2020Elkov21 pisze: Nie chcę nikogo obrażać, Ale zadając takie pytania i skacząc na tak głęboką wodę brzmisz jak kretyn bez poszanowania dla życia.
Rozumiem chęć naćpania się, żeby było fajnie, bo sama walę IV, ale staram się przestrzegać wszystkich zasad BHP.
Roztwór trzymany przez kilka dni? @KoniuFun niech ktoś tam u góry patrzy na Ciebie i Twoje biedne żyły. Przygotuj się na pirogena życia. Ibuprom max. Nie zastanawiałes sie dlaczego na tym forum każdy ćpun przygotowuje każdego szota jednorazowo? Ja rozumiem lenistwo, ale w gre wchodzi Twoje zdrowie, a może nawet życie...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.