31 grudnia 2019szczypior_2005 pisze: Postanowiłem że od jutra nie palę tego gówna.
Niemniej jednak - powodzenia :)
Pozdrówki :)
20 grudnia 2019Narkyz pisze: Dobra spałem z 3 godziny.W sumie zamówię tą melatonine 8zl na allegro.
Z mj był chyba u mnie z paleniem w ciągu.Teraz wlasnie trwa 3 dzień bez bucha humor mam dojebany,zadnych potow w nocy nie mam tylko problemy ze snem masakra.
No i ta nuda dotychczas wygladalo to tak wstawanie z rana-praca-silownia-jaranie-sen.Czym mam zastąpić jaranie?
Nic mi nie sprawia przyjemnosci,seriale,filmy,gry nic tylko siedze przed tym komputerem i gapie sie w ten monitor.No oprócz sportu bez tego bym dawno stracil checi do zycia.
olejek CBD 5 % sobie ogarnij to zajebiście niweluje efekty odstawienia.
Będziesz spał jak niemowlę i wyśpisz się jak w podstawówce :) przeminą też dziwne myśli bo CBD działa przeciwpsychotycznie
a ogarniasz normalnie pracę i życie prywatne i towarzyskie ?
ja bym nie potrafił cały czas paląc stuff
Miał ktoś podobne problemy i jeśli tak to po jakim czasie ustąpiło?
Za 2-3 tygodnie planuję dorzucać dni abstynencji, finalnie zerwać z nałogiem i palić przy ewentualnych okazjach.
Ps. Uzależnienie fizyczne może być wywołane przez tytoń w jointach
Swoją droga sam zamierzam zmierzyć się z detoxem bo odkąd utraciłem swoje krzaki na rzecz złodziei w sierpniu to jaram dosłownie codziennie.Mialem, krótka przerwę w listopadzie podczas kuracji prozdrowotnej na benzu
Było już dobrze bo w zeszłym roku ostatnia lufkę paliłem ostatniego dnia zimy i wytrzymałem ok 3 miesiące bo zapaliłem pierwszego dnia lata.
W wakacje raczej nie paliłem jak już to śladowe ilości może 2,5/3g nie więcej
Pale od 13 roku życia oczywiście nie regularnie bo palenie regularne zaczęło się w wieku lat 16 na początku w każdy weekend, potem przed szkołą i na przerwach.Zanim skończyłem 17 lat jaralem już codziennie nie tylko z ziomkami ale miałem luzik w domu i rodzice mieli niestety wyjebane na to, że pale dzień w dzień do poduchy.Fakt próbowałem się z tym kryć ale oni o tym wiedzieli.Nigdy nie podjęli tematu mojego uzależnienia i ani razu nie rozmawialiśmy na ten temat co uważam za ich bardzo duży błąd wychowawczy.
Teraz z bagażem 8 lat palenia w tym 4 lata na sporym cugu spróbuje się zmierzyć z odstawieniem mojej kochanki mj.
Pierwszy raz czuje, że mnie to po prostu zamula i muszę coś z tym zrobić bo nie widzi mi się chodzenie przymulonym dzień w dzień.
Zostało mi materiału na 3 lufki wiec detox tak jak planowałem zacznę 10 stycznia i mam nadzieje, że do wakacji dam radę i nie złapie nawet bucha.
W wakacje mam zaplanowany wyjazd do Holki i tam dam sobie porządnie w płuco i nie tylko
Ehhh...znowu 2 tygodnie będzie ch.. humor ale jak przypomnę sobie jak w zeszłym roku pięknie czułem się na trzeźwo to jestem w stanie to przeboleć.
Wiadomo pojawia się problemy ze snem na, które planuje brać melatonine.Potów jako tako nie doświadczam może dlatego, że 5 razy w tygodniu korzystam z sauny fińskiej.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.