02 stycznia 2020p420 pisze: nigdy nikogo nie sprzedałem mimo swojego czasu bycia dość często na komendzie, mam totalnie czyste sumienie, nie jestem frajerem i nigdy nim nie zostanę, bierzcie ze mnie kurwa przykład
pałami czy wpierdol też dostawałem za brak kłapania mordą jbc
Ja nigdy na "psach" w gościach nie byłem, nie wybieram się i oby nigdy żadne "zaproszenie" nie przyszło.
02 stycznia 2020Landsberg2015 pisze:To nie tyle twoja silna wola co brak determinacji przesłuchujących. Po co mieli się brać na poważnie za kogoś w drobnych ćpuńskich sprawach? Jak się przesłuchujący postara to się przyznasz nawet do tego że 1963 w Dallas strzelałeś do Keenedego02 stycznia 2020p420 pisze: nigdy nikogo nie sprzedałem mimo swojego czasu bycia dość często na komendzie, mam totalnie czyste sumienie, nie jestem frajerem i nigdy nim nie zostanę, bierzcie ze mnie kurwa przykład
Spoko gość, przymknął oko jak mi coś tam w samochodzie nie świeciło, koledze oddał ćpanie za kasę itp..
To był mój pierwszy raz na komendzie i byłem naćpany.
29 kwietnia 2019OdwiertKorzenny pisze: heh, ile to ja dilerów i narkomanów wpakowałem do ciupy
jak się pierwszy raz rozdupcyłem na komendzie, poczułem niesamowitą ulgę,
tam mam wsparcie i razem zamkniemy wszystkich dilerów, ćpunów i narkomańskie pomioty
ty odwiert żartujesz ? czy na prawdę z dupy walisz ?? nie ważne czy to ćpun złodziej czy patologia jak walisz z dupy to jesteś frajerem, byś się wstydził pisać to oficjalnie na forum
co za ludzie na prawdę
02 stycznia 2020p420 pisze: nigdy nikogo nie sprzedałem mimo swojego czasu bycia dość często na komendzie, mam totalnie czyste sumienie, nie jestem frajerem i nigdy nim nie zostanę, bierzcie ze mnie kurwa przykład
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.