02 stycznia 2020p420 pisze: nigdy nikogo nie sprzedałem mimo swojego czasu bycia dość często na komendzie, mam totalnie czyste sumienie, nie jestem frajerem i nigdy nim nie zostanę, bierzcie ze mnie kurwa przykład
pałami czy wpierdol też dostawałem za brak kłapania mordą jbc
Ja nigdy na "psach" w gościach nie byłem, nie wybieram się i oby nigdy żadne "zaproszenie" nie przyszło.
02 stycznia 2020Landsberg2015 pisze:To nie tyle twoja silna wola co brak determinacji przesłuchujących. Po co mieli się brać na poważnie za kogoś w drobnych ćpuńskich sprawach? Jak się przesłuchujący postara to się przyznasz nawet do tego że 1963 w Dallas strzelałeś do Keenedego02 stycznia 2020p420 pisze: nigdy nikogo nie sprzedałem mimo swojego czasu bycia dość często na komendzie, mam totalnie czyste sumienie, nie jestem frajerem i nigdy nim nie zostanę, bierzcie ze mnie kurwa przykład
Spoko gość, przymknął oko jak mi coś tam w samochodzie nie świeciło, koledze oddał ćpanie za kasę itp..
To był mój pierwszy raz na komendzie i byłem naćpany.
29 kwietnia 2019OdwiertKorzenny pisze: heh, ile to ja dilerów i narkomanów wpakowałem do ciupy
jak się pierwszy raz rozdupcyłem na komendzie, poczułem niesamowitą ulgę,
tam mam wsparcie i razem zamkniemy wszystkich dilerów, ćpunów i narkomańskie pomioty
ty odwiert żartujesz ? czy na prawdę z dupy walisz ?? nie ważne czy to ćpun złodziej czy patologia jak walisz z dupy to jesteś frajerem, byś się wstydził pisać to oficjalnie na forum
co za ludzie na prawdę
02 stycznia 2020p420 pisze: nigdy nikogo nie sprzedałem mimo swojego czasu bycia dość często na komendzie, mam totalnie czyste sumienie, nie jestem frajerem i nigdy nim nie zostanę, bierzcie ze mnie kurwa przykład
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.