Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5135 / 891 / 0
Jak pupcie wypina opròcz dupy cipke mogłeś zamazać. No, zle suczka niezła ....xd
Na roksie takich nie ma. Stulejarze start!
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 454 / 14 / 2
22 grudnia 2019ledzeppelin2 pisze:
Jak pupcie wypina opròcz dupy cipke mogłeś zamazać. No, zle suczka niezła ....xd
LOL. ale to ja. Jeszcze biegałem nago po mieście, ale nie ma zdjęć xD
  • 3362 / 351 / 0
22 grudnia 2019ledzeppelin2 pisze:
hahahaha przyjrzyj sie dokladnie xDDD
  • 5135 / 891 / 0
Oj, chcialem zeby tez ktos to zobaczyl skoro ja musialem stad ta dezinformacja . Obrzydliwe i dlugo sie nie odzobacza...
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1290 / 366 / 0
stary, wrzucajac takie zdjecia to ty po prostu poryty jestes a nie zwalaj tego na BDO, bo to tylko poteguje twoje porycie.
  • 2255 / 384 / 0
Oj, ładnie się bawisz. Kolejny raz z przyjacielem.
  • 77 / 3 / 0
Mam taki brzydki nawyk wchodzić instant w ciągi 24h, przechodząc do sedna wolałem sesje z xvideos, niż się pouczyć do egzaminu i tak pogrzebałem szansę na stypendium, o które spinalem dupę poprzedni rok. Gdzieś kiedyś widziałem nick bduidiot i to idealnie oddaje istotę tej substancji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.