20 grudnia 2019lazymilk pisze: Miałeś problem z libido na paro?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
20 grudnia 2019lazymilk pisze: Wiem, ale czy miałes uboka o takim charakterze jak wspomniałem?
22 grudnia 2019ludecki12 pisze: Jest sens zwiększać dawkę z 10mg do 15mg w przypadku kiedy w sumie jest wszystko ok tylko brakuje trochę mocniejszego efektu przeciwlękowego? Jestem od 5tyg i nie mam żadnych uboków w sumie i bardzo dobrze się czuję . Lekarz twierdzi, że mogę spróbować lecz może ktoś miał już taki dylemat i może się ten temat wypowiedzieć.
Na biurku stoją reklamy dwòch lekòw "Pralex(escitalopram)" i Ketipinor (Ketrel)
A doktor zgadnijcie, jakie leki mi przypisuje?
-Nie mogę spać doktorze, już 200 ketrelu mnie nie usypia
-dobrze, to zwiększymy dawkę Ketipinoru"
Ketipinor jest chujowym zamienikiem.
Dajcie spokòj. Jak wierzyć w to, że ten człowiek chce mi pomòc ?
Zastanòwcie się, czy lekarzom potrzeba zdrowych pacjentòw?
Nie ma z nich pieniędzy przecież.
Wiem że ćpam lecząc się, nie jestem też w porządku. No ale brak mi przekonania do leczenia przez tego człowieka.
Wasi psychiatrzy też tacy są? Żywe reklamy firm farmaceutycznych etc
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dzień dobry, leczę sie escitalopramem oraz alprazolamem. Aktualnie jestem w drugim miesiącu leczenia ssri a afobam używam doraźnie.
- W takim razie recepta 3 opakowania esci i opakowanie alpry.
Wizyta trwała najwyżej 90 sekund.
PS. Zwiększenie dawki zrobiło mi mega chęć na alko i opio...
Trzeci raz staram się odstawić escitalopram. Jakaś tam depresja bla bla bla... Raz dziennie biore10mg od 3 lat. Jak nie wezmę tabletki na 3 dzień to mam takie dziwne... Hmm jak ruszę oczami to się w obrazie gubię. Wkurwia mnie to niesamowicie. Taka odrealniona jestem. Schodzenie z dawki powoli też wywoływało podobne efekty....
Nie chce tego brać cały czas.... Już chyba wystarczy
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.