Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2429 / 584 / 155
Test jak robiłam na drugi dzień to zawsze był pozytywny, a po np. 4 dniach już negatywny. Raz się zdarzyło, że po 3 dniach jeszcze był pozytywny, ale to po braniu parę ładnych dni pod rząd codziennie. No a w ulotkach testów (większości) jest info, że morfinę i pochodne wykrywa do 48 h. Więc zwykle pewnie dwa dni, ale u niektórych dłużej lub krócej bywa, zależy poniekąd od dawki i długości grzania.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Z furosemidem można się wypłukać w 48 h od walniecia hery. Bez furosemidu dobę dłużej. Ale to też trzeba dużo pić. Tak najbezpieczniej to jest ponad 90 h od walniecia czyli na jakiś 4 dzień. Ale jak się wie jak, to można skrócić ten czas.
  • 160 / 19 / 0
Testy na mocz które są dostępne w aptece to 2 rodzaje: na opiaty zaznaczone Opi (2000ng/ml) i na morfinę zaznaczone Mor/Mop (300ng/ml) i różnią się tylko czułością testu.
Wykrywane metabolity są takie same, ale ważne jest ich stężenie w moczu.
Więc np po wzięciu hery, robiąc po 4 dniach test na opiaty wyjdzie minus, ale na teście na morfinę będzie plus. morfina utrzymuje się nawet do tygodnia ponieważ ten test jest bardzo czuły. Wiadomo każdy ma inny organizm i u każdego może być inaczej ale lepiej zostawić sobie ten tydzień zapasu.
No i jest jeszcze kwestia brania w ciągu, wtedy metabolity mogą kumulować się w organizmie i wyjdzie plus nawet po 2tyg.
To realny przykład mój,kiedy brałam w ciągu długo i duże dawki a bardzo mało pilam przez ten czas wyszedł mi plus na morfinie po 2 tyg.
  • 2372 / 317 / 0
Waliłem hel środa-piątek, w sobotę rano mały strzał z wygotowanych filtrów i w środę rano na teście wyszła mi morfina. Poniedziałek/wtorek piłem sporo wody itp, w środę rano tak samo i od razu po przebudzeniu się odlałem ale i tak mi majka wyszła na plus. Ale raczej powinienem liczyć czas od soboty wieczór a nawet niedzieli bo jednak te przegotowane filtry coś tam miały w sobie. Test na mocz, nie wiem ilu panelowy.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 917 / 235 / 0
@AlienForms to na programie miałeś robiony test? Jakieś konsekwencje?
  • 2372 / 317 / 0
Nie, to jeszcze robiłem sobie przed programem. Jak wskoczyłem na metadon to nie ćpie nic. Szkoda mi stracić takiej szansy a druga sprawa to, że i tak bym nic nie poczuł. Kiedyś piłem mietka i walnąłem hel to tylko się wkurwiłem, że wydałem kasę.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 443 / 55 / 0
metadon blokuje działanie h. Osoby które są na syropie i biorą do tego to najpierw jedzą klona a później walą lub dodają sproszkowanego kloniaka do towaru i walą razem.
Tak, tak - walą z masą tabletkową. Nic nowego :-]
Jednak moim zdaniem to kiepski pomysł brać gdy jest się na programie. Potem gdy takie osoby wylecą za ćpanie (czegokolwiek oczywiście a nie tylko h) to muszą brać bardzooo duże ilości towaru i często. 5 ćwiar to minimum totalne. Po około 4 tygodniach sytuacja się normuje bo już w organizmie nie ma syropu.
  • 2392 / 663 / 0
Jak to jest z tymi testami - One wykazują jaki opiat konkretnie brałeś czy tylko fakt że się brało opiaty ?? Mam akurat taką opcję że mam tramal brać ( który jest mi legalnie przypisywany - zmiażdżenie kości i takie sprawy ) ale nie cierpię tego stanu więc biorę morfę i oksy. Na takim najzyklejszym tescie nie jakims kurva super-hiper laboratyryjnym wyjdzie co brałem dokladnie czy tylo że brałem opiaty ??? Wgl tramal powinien się ukazać na tescie czy przez strukturę ten lek nie jest wykrywany jako opioid ??
  • 2429 / 584 / 155
@Mordarg, testy apteczne pokazują tylko to, że się brało opiaty/opioidy, bez wskazywania jakie. Większość testów robionych np. przez drogówkę - podobnie. A jeśli chodzi o laboratoryjne, to miałam wykonywany taki test z moczu i był tam podział na opiaty (parametr wykrywający właśnie m.in. morfinę, heroinę czy kodeinę), buprenorfinę, fentanyl oraz metadon. Tylko takie było rozróżnienie w panelu narkotykowym, jeśli chodzi o opio. Więc podstawowy test z apteki pokaże tylko, że brałeś opiaty.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Właśnie po kodzie, wychodzi z moczu ze się brało, te testy są o kant dupy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.