jeśli już seks to tylko w obstawie czegoś na erekcje, w dawce x2
założę się że będą tacy co walną viagre do nocnego maratonu
też byłem kiedyś młody i głupi...
droga podania dla mnie jest jedna - i.m
sniff robi z nosa masakre i jest nieprzyjemny, bombek nigdy nie lubiłem
poza tym to nie naklaniam do brania żadnych narkotyków
O ketonie
- duże kryształy po 0.5 minimum każdy
- kolor kawa z mlekiem wchodząca w brąz
- sniff lekko gryzie ale lekko nie zatyka nosa
- 200 mg sniff pierwsze efekty już po zaledwie 15 min a peak po 30-40
- każda dorzutka podbija niemilosiernie ten piękny stan w 2 G w noc i nie ma efektu przejebania
- szumi fajnie w uszach
- po którejś dorzutce czuć jak by senność przymykaja się oczy i rozplywasz się w ogromnej eufori i pluszu
- zero speeda sama euforia lezenie i słuchanie muzyki czy oglądanie filmu jest tak interesujące ze się w głowie nie mieści
- czas działania godzina z hakiem
- na drugi dzień zero zejścia
- po prostu jak byś miał 5 G to by poszło w dzień miał byś 10 też by poszło i każda dorzutka w dlugim ciągu bardzo aktywna
- czasem sucho w ustach się robi
Raczej to nie będzie żaden cmc nie ? Wydaje mi się ze mmc jakiś pewnie 3 ale niech się wypowie ktoś co ten opis coś mówi ;0
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.