jeśli już seks to tylko w obstawie czegoś na erekcje, w dawce x2
założę się że będą tacy co walną viagre do nocnego maratonu
też byłem kiedyś młody i głupi...
droga podania dla mnie jest jedna - i.m
sniff robi z nosa masakre i jest nieprzyjemny, bombek nigdy nie lubiłem
poza tym to nie naklaniam do brania żadnych narkotyków
O ketonie
- duże kryształy po 0.5 minimum każdy
- kolor kawa z mlekiem wchodząca w brąz
- sniff lekko gryzie ale lekko nie zatyka nosa
- 200 mg sniff pierwsze efekty już po zaledwie 15 min a peak po 30-40
- każda dorzutka podbija niemilosiernie ten piękny stan w 2 G w noc i nie ma efektu przejebania
- szumi fajnie w uszach
- po którejś dorzutce czuć jak by senność przymykaja się oczy i rozplywasz się w ogromnej eufori i pluszu
- zero speeda sama euforia lezenie i słuchanie muzyki czy oglądanie filmu jest tak interesujące ze się w głowie nie mieści
- czas działania godzina z hakiem
- na drugi dzień zero zejścia
- po prostu jak byś miał 5 G to by poszło w dzień miał byś 10 też by poszło i każda dorzutka w dlugim ciągu bardzo aktywna
- czasem sucho w ustach się robi
Raczej to nie będzie żaden cmc nie ? Wydaje mi się ze mmc jakiś pewnie 3 ale niech się wypowie ktoś co ten opis coś mówi ;0
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.