- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Ale nie mogę powiedzieć, ile. Do zwyklej amfetaminy potrzebowałem nawet 6 mg.
wczorajserotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Swego czasu 885 balował ćpając alfę i żarł garściami do tego.
Tu bardziej chodzi o zniwelowania niepożądanych skutków działania stymulantu, a nie jakieś wzmocnienie, bądź osłabienie działania.
A drugi mix, feta+baklofen, jak macie taką możliwość to polecam ten mix, baklofen też działa tutaj już w mniejszych dawkach niż bez fety ale ten stan to jeden z lepszych mixów dragsów jakie miałem przyjemność poznać.
Które benzo nadaje się na podkład pod coco?
rolki , Bromazepam? Będzie ok w celu niwelowania uczucia „spięcia” podczas fazy?
Na zejście już stosowałem i każde się sprawdza natomiast mysle czy jest sens wrzucić podczas albo przed żeby uzyskać „trzeźwiejszy” stan.
Słyszałem ze na zachodzie takie połączenie jest popularne.
Moja tolerancja nie jest duża bo 6 mg bromka czy 10 mg diazepamu mi starcza (precyzyjniej to taka dawka niestety lece już jakiś czas, a żeby było dobrze to trzeba pewnie ze 3 razy więcej)
alpry i clonow nie chce i nie używam.
18 listopada 2019misiek010101 pisze: rolki , Bromazepam? Będzie ok w celu niwelowania uczucia „spięcia” podczas fazy?
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.