Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
07 maja 2019jezus_chytrus pisze:
Trudno uwierzyć, że na parkingu w Polsce przez 2 dni ostały się nieruszone 2 4-paki piwa : ) Wysiedlili wszystkich żuli?
Były między dwoma rzędami zaparkowanych samochodów. Generalnie to trzeba było być kierowcą zaparkowanego w bezpośrednim sąsiedztwie pojazdu żeby zauważyć. Jakkolwiek też się nieco zdziwiłem - w końcu to Łódź, miasto meneli %-D
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 366 / 0
Znajoma ekspedientka raz znalazła w sklepie torbę prochu. Dała ją kumplowi który bez zastanawiania się rzucił to na folię i skonsumował.

Innym razem znaleźliśmy jakiś proch który się nie chciał wapować ani palić, był brązowy, duże grudy, wyjebaliśmy to.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2019 przez ZX, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3585 / 583 / 1
No i proszę :D jak się o czym intensywnie myśli to się to przyciąga xD znalazłem właśnie blister alpry- 5mg kurwa ale bajeczka xD razem z nim paroksetyne, parę sztuk dwudziestek. Wszystko na płocie na ulicy. Jupikajej maderfaker
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 0 / / 0
Ja dzisiaj po raz pierwszy miałem tą przyjemność. Pracuję jako "pan kanapka". Pod koniec mojego dnia pracy w jednej z firm zauważyłem że jakaś tabletka w wyciętym blistrze leży w moim styropianowym pojemniku pośród czarnych pudełeczek z obiadkami. Wyjmuję ją i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu okazało się że znalazłem pół tabletki klona :D
  • 968 / 96 / 0
Udało mi się znaleźć torbę fuki,2 piguły,listek bromazepamu,siatke leku ryvastygmina ( lek na alzheimera co myslalem że będzie działał jak nootrop i huj wie jak działał coś tam bylo czuć w głowie ale większych testów nie robiłem bo wyjebałem),pół blanta.To chyba tyle.
sem,borbak,ebbing,figlarnaliliputka,ein,-io-FajnaBania
  • 2429 / 580 / 155
Jakiś czas temu (w wakacje bodajże) idąc normalnie chodnikiem spostrzegłam pewien listek leku (że jestem fanatyczką farmakologii, to ofc podniosłam), a to było pół listka rolek 5 mg %-D
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 4 / 0
Raz idę sobie chodnikiem i widzę portfel leżący na ziemii. No to podnoszę a tam w środku worek z białym proszkiem, karta (taka co sie z niej wyłamuje kartę SIM), i jakaś biedna zwijka z kawałku papieru. No więc jak odpowiedzialny człowiek od razu sypie lajna i wale, tak jak myślałem, najzwyklejsza krajówa.
:nos:
  • 12583 / 2437 / 0
^
Nie bałeś się, że to może być "prank" i zamiast krajowej, w woreczku znalazłby się jakiś syf w stylu trutka na bażanty? : )
  • 139 / 21 / 0
Dzisiaj znalazłem blister Alpragenu. Niestety - pusty. Takie te moje znajdźki.
Uwaga! Użytkownik pijanytraktorzysta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 17 / 0
Wkurwiony na autobus, który znowu nie przyjechał podjąłem decyzję o powrocie do domu z buta przez las. Po drodze zobaczyłem opakowanie po klonach, z szacunku do klona oczywiście podniosłem - puste. Zrezygnowany i podwójnie wkurwiony poszedłem dalej i jakie szczęście mnie wypełniło gdy znalazłem blister. Oczywiście od razu pomyślałem "nie chwal dnia przed zachodem słońca", ostrożnie podniosłem blistr i z nadzieją go obrocilem. Brakowało tylko 1. Całe wkurwienie na świat odeszło w niepamięć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.