A 2.5 mg to dawka dość zaporowa i już z tych wysokich, tym bardziej szkoda, że w takiej formie.
Dzisiaj jestem chory do tego mam nieco obniżony nastrój. To wziąłem sobie 2 mg lorazepamu. Pomogło :D
17 listopada 2019Piolun pisze: Jaka jest różnica w działaniu lorka do alpry? Lorek siedzi dłużej we krwi? Biorę doraźnie alprę, mam tokerkę powiedzmy na te 2 mg w nagłych sytuacjach ale wczoraj zapodałem sobie relaksacyjnie i testowo pierwszy raz dwie tabletki lorazepamu czyli 5 mg. Najpierw nadeszła senność i urwał się film. To była około 2 w nocy. Teraz czuję się normalnie, czy może dalej mnie trzymać o tej godzinie? Jest 14 czyli minęło 12 h. Alpra mnie trzyma jakieś 4 h
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Mam tylko alpre ale to słabo łączy sie z opiathami coś ;/
2 rzecz jak wyrwać recke na to? Ciężej niż na alpre ? Co trzeba mówić. też o lękach?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.