Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Mialem ostatnio czystego wuada, diler polecil mi to przekopac, bo odlece. Fuj. Mam dość ściągania na nastepne pare miesiecy.
09 listopada 2019kacpergx pisze: Nie znalazlem tematu gdzie moglbym o to zapytac wiec pisze tutaj. Wjebalem dzisiaj sporo dobrej fety po jakims czasie calkiem zdretwialo mi cialo a szczegolnie twarz. Na poczatku czulem fajne ciary ale potem zrobilo sie to nieprzyjemne i trwalo dosc dlugo. Przerobilem juz sporo fety w zyciu ale taka sytuacja jest chyba pierwszy raz co najwyzej czulem ciary na plecach i glowie. Ktos wie czy to normalne?
Ludzie Wy sobie nie zdajecie jakie to jest marnowanie towaru. 120mg to jest max i po pół 60mg w jedna 60mg w druga i niewysmarkujemy. Wysmarkujesz - marnujesz.
09 listopada 2019NicNieBralem2000 pisze:Zdretwiala twarz najpierw nos ze myslalem ze to koka pozniej twarz. Dobrze ze rąk nie miales. To normalne. Zmniejsz dawki a zwieksz czestotliwosc. Jak to ta co dretwieje sie to rob malutkie szczurki. Ona jest mocna.09 listopada 2019kacpergx pisze: Nie znalazlem tematu gdzie moglbym o to zapytac wiec pisze tutaj. Wjebalem dzisiaj sporo dobrej fety po jakims czasie calkiem zdretwialo mi cialo a szczegolnie twarz. Na poczatku czulem fajne ciary ale potem zrobilo sie to nieprzyjemne i trwalo dosc dlugo. Przerobilem juz sporo fety w zyciu ale taka sytuacja jest chyba pierwszy raz co najwyzej czulem ciary na plecach i glowie. Ktos wie czy to normalne?
Ludzie Wy sobie nie zdajecie jakie to jest marnowanie towaru. 120mg to jest max i po pół 60mg w jedna 60mg w druga i niewysmarkujemy. Wysmarkujesz - marnujesz.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.