Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Mialem ostatnio czystego wuada, diler polecil mi to przekopac, bo odlece. Fuj. Mam dość ściągania na nastepne pare miesiecy.
09 listopada 2019kacpergx pisze: Nie znalazlem tematu gdzie moglbym o to zapytac wiec pisze tutaj. Wjebalem dzisiaj sporo dobrej fety po jakims czasie calkiem zdretwialo mi cialo a szczegolnie twarz. Na poczatku czulem fajne ciary ale potem zrobilo sie to nieprzyjemne i trwalo dosc dlugo. Przerobilem juz sporo fety w zyciu ale taka sytuacja jest chyba pierwszy raz co najwyzej czulem ciary na plecach i glowie. Ktos wie czy to normalne?
Ludzie Wy sobie nie zdajecie jakie to jest marnowanie towaru. 120mg to jest max i po pół 60mg w jedna 60mg w druga i niewysmarkujemy. Wysmarkujesz - marnujesz.
09 listopada 2019NicNieBralem2000 pisze:Zdretwiala twarz najpierw nos ze myslalem ze to koka pozniej twarz. Dobrze ze rąk nie miales. To normalne. Zmniejsz dawki a zwieksz czestotliwosc. Jak to ta co dretwieje sie to rob malutkie szczurki. Ona jest mocna.09 listopada 2019kacpergx pisze: Nie znalazlem tematu gdzie moglbym o to zapytac wiec pisze tutaj. Wjebalem dzisiaj sporo dobrej fety po jakims czasie calkiem zdretwialo mi cialo a szczegolnie twarz. Na poczatku czulem fajne ciary ale potem zrobilo sie to nieprzyjemne i trwalo dosc dlugo. Przerobilem juz sporo fety w zyciu ale taka sytuacja jest chyba pierwszy raz co najwyzej czulem ciary na plecach i glowie. Ktos wie czy to normalne?
Ludzie Wy sobie nie zdajecie jakie to jest marnowanie towaru. 120mg to jest max i po pół 60mg w jedna 60mg w druga i niewysmarkujemy. Wysmarkujesz - marnujesz.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.