Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Mialem ostatnio czystego wuada, diler polecil mi to przekopac, bo odlece. Fuj. Mam dość ściągania na nastepne pare miesiecy.
09 listopada 2019kacpergx pisze: Nie znalazlem tematu gdzie moglbym o to zapytac wiec pisze tutaj. Wjebalem dzisiaj sporo dobrej fety po jakims czasie calkiem zdretwialo mi cialo a szczegolnie twarz. Na poczatku czulem fajne ciary ale potem zrobilo sie to nieprzyjemne i trwalo dosc dlugo. Przerobilem juz sporo fety w zyciu ale taka sytuacja jest chyba pierwszy raz co najwyzej czulem ciary na plecach i glowie. Ktos wie czy to normalne?
Ludzie Wy sobie nie zdajecie jakie to jest marnowanie towaru. 120mg to jest max i po pół 60mg w jedna 60mg w druga i niewysmarkujemy. Wysmarkujesz - marnujesz.
09 listopada 2019NicNieBralem2000 pisze:Zdretwiala twarz najpierw nos ze myslalem ze to koka pozniej twarz. Dobrze ze rąk nie miales. To normalne. Zmniejsz dawki a zwieksz czestotliwosc. Jak to ta co dretwieje sie to rob malutkie szczurki. Ona jest mocna.09 listopada 2019kacpergx pisze: Nie znalazlem tematu gdzie moglbym o to zapytac wiec pisze tutaj. Wjebalem dzisiaj sporo dobrej fety po jakims czasie calkiem zdretwialo mi cialo a szczegolnie twarz. Na poczatku czulem fajne ciary ale potem zrobilo sie to nieprzyjemne i trwalo dosc dlugo. Przerobilem juz sporo fety w zyciu ale taka sytuacja jest chyba pierwszy raz co najwyzej czulem ciary na plecach i glowie. Ktos wie czy to normalne?
Ludzie Wy sobie nie zdajecie jakie to jest marnowanie towaru. 120mg to jest max i po pół 60mg w jedna 60mg w druga i niewysmarkujemy. Wysmarkujesz - marnujesz.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.