Podziel się posiłkiem, chamie
Moglbys czuc ogromne rozczarowanie z 4mec, wiec moze to i lepiej, ze go nie wytestujesz.
Pytanie 2, jak ma się sprawa baklofenu? Mam kilka pustych fiol po 25tkach.W PL przed wyjazdem poszedlem do rodzinnego od ktorego raz w miesiacu bralem kwit na pudlo 10tek, i powiedzialem prawde tj. Ze jestem niepijacym od prawie dwóch lat alkoholikiem, substytuuję z powodzeniem baklo, dotychczas mialem go z kosza na przeterminowane leki (co zdumiewające, bo bez kitu od poczatku stycznia do marca tego roku nie bylo tygodnia zebym z niego nie wyjął bkl, o metylofenidacie, morfinie, fentanylu nie wspominając oczywiscie) ale wyjezdzam za chwilę i potrzebuje zapasu.
To popatrzyl tylko sekundę, i bez slowa wydrukowowal kwit na 2x25mg. Moze pojsc tą samą sciezką, wziąc te puste pudla, powiedziec prawdę?
Chcialem iść za ciosem, prosic o benzo. Zbliza się wiekopomna chwila odstawienia brązu, zapas metadonu mam ogarnięty, ale jakos bez benzo tego nie widzę. Na co mi sie odtruwac, jak za 2 dni zajebię.
Dotarlismy do pytanie nr 3.
Otóż które RC benzo się nada naj? Flualprazolam czy lepiej etizolam?
Nie wiem czy to odpowiedni temat na ten temat, jak nie pasuje - proszę łaskawie o przeniesienie.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Cos mi się wydaje ze trzeba bedzie zrobic jebitny zapas, jak mają to na opiumwet wjebac
Cloudkicker pisze:Chuj, zamowilem pake eti i pake flualpra, bede testowal.
Cos mi się wydaje ze trzeba bedzie zrobic jebitny zapas, jak mają to na opiumwet wjebac
Będąc na brązie juz, w robocie czyli nie ze zajebka, tyle zeby funkcjonowac jak czlowiek, zjadlem po miligramie w nos.
Bajka, teraz poprobuję solo. I wez sie teraz czlowieku za detox haha
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.