Mega zazdroszczę osobom, które mają warunki na indoor
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Ciężko powiedzieć, bo temat nie przeszedł jeszcze 2 miesięcznego curing'u (a mówi się, że to jest właśnie magiczna granica, po której zioło osiąga optymalne właściwości).
Moc nie odbiega w żaden sposób od ulicznych Indyjek (nie licząc jakiś wypasionych Kush'y spod lampy) i spokojnie wystarcza mi 1 mach. Po 2 machach jestem uziemiony na co najmniej godzinę...
Co do wymiarów - po pierwsze jeśli ma się dobrego spot'a, to rozmiar nie powinien mieć znaczenia. Po drugie można (a nawet trzeba) zrobić LST (jak na fotce kilka postów wcześniej) i wtedy krzak będzie sięgał góra do 1.5 m. Bardziej niż wymiarami, w przypadku tej odmiany martwiłbym się zapachem. Jest tak kur...ko intensywny, że z dobrym wiatrem czuć go nawet i ze 100 metrów. Jak teraz otwieram słoiki i przykładam nos, to wystarczy kilka wdechów, żeby poczuć lekkie odurzenie (i kilka sekund, żeby w całym mieszkaniu można było poczuć woń sosny i cytrusów). Jak to się suszyło, to byłem porobiony właściwie 24 h na dobę :)
Niemniej zapach zalicza się do kategorii tych zachwycających. Wypaliłem w życiu sporo zioła, ale mało które mogło konkurować z P1.
Jeśli nie zbrzydnie mi ta odmiana, to w przyszłym sezonie koniecznie muszę mieć przynajmniej jednego Passion'a.
Ktoś wie, czemu mówi się, że P 1 nie nadaje się pod lampę? Chodzi o ten zapach...?
Widziałem eksperymenty w których ludzie uprawiali P1, Maroca i inne polskie outdoorowe odmiany w boxach i spokojnie dawały radę, jednak w jednym growlogu Passionik zhermił.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
07 października 2019Termos789 pisze: Ło Jezu pierwszy raz odcięło mnie po marihuanie. Co to za pizda była co to za noc.
Wracając do P1 i indoor - oczywiście każdą odmianę można uprawiać pod lampą, ale nie każda da z siebie w takich warunkach 100% możliwości. Mój wyszedł z ziemi 14 czerwca (czyli bardzo późno, jak na sezon), a mimo to miał imponujące rozmiary. Gdybym dysponował tymi pestkami wcześniej (choćby o 7-10 dni), to skurczybyk byłby ogromny (ale to moja wina, bo długo zwlekałem). Zastanawiam się, co by z tego wyrosło, gdybym posadził na początku maja (tuż po tym, jak spadł śnieg i pozabijał moje sadzonki)... Ponad miesiąc wegetacji więcej mógłby sprawić, że miałbym do czynienia bardziej z drzewem, niż z krzakiem : ) Cholernie "dynamiczna" odmiana i bardzo przyjemna w uprawie.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.