Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hejka, ma ktoś z was uczulenie na pseudoefedryne i wie czego powinnam unikać? Jakie jest prawdopodobieństwo ze w pigułach może być?
Jak coś to brałam już fetę i mefedron i nic mi dotychczas nie było. Możecie tez powiedzieć w czym najczęściej występuje i jaka jest możliwość ze może mi zaszkodzić to co wcześniej brałam ale kupione od kogoś innego. :amfa: :nos:

Zmieniono nazwę tematu. misspill
  • 182 / 34 / 0
Moja Babcia miała uczulenie na pseudo , po gripexie musiała jechać na SOR. Sprawdź może najpierw? Zjedz trochę gripexu. Zobaczysz , czy będziesz miała jakieś efekty.
  • 712 / 83 / 2
Skoro wie, że ma uczulenie to po co ma znowu brać alergen dla niej? Nie przyrządzaj nigdy metkatynonu, i sprawdzaj każdy lek leczący katar. I jest jeszcze cirrus, ten lek leczy głównie katar sienny, bo to połączenie pseudoefedryny + cetyryzyny. I sprawdzaj też wszystkie leki na przeziębienie typu gripex. Niektóre posiadają inne substancje obkurczające śluzówkę nosa. Najlepiej położyć kawę na ławę u farmaceuty, że jesteś uczulona i dobierze Ci odpowiedni preparat.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 367 / 0
W pixach (MDMA) bywa wiele różnego gówna. I w amfetaminie.
  • 190 / 20 / 2
>Moja Babcia miała uczulenie na pseudo , po gripexie musiała jechać na SOR.
>Zjedz trochę gripexu.
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.