Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hejka, ma ktoś z was uczulenie na pseudoefedryne i wie czego powinnam unikać? Jakie jest prawdopodobieństwo ze w pigułach może być?
Jak coś to brałam już fetę i mefedron i nic mi dotychczas nie było. Możecie tez powiedzieć w czym najczęściej występuje i jaka jest możliwość ze może mi zaszkodzić to co wcześniej brałam ale kupione od kogoś innego. :amfa: :nos:

Zmieniono nazwę tematu. misspill
  • 182 / 34 / 0
Moja Babcia miała uczulenie na pseudo , po gripexie musiała jechać na SOR. Sprawdź może najpierw? Zjedz trochę gripexu. Zobaczysz , czy będziesz miała jakieś efekty.
  • 712 / 83 / 2
Skoro wie, że ma uczulenie to po co ma znowu brać alergen dla niej? Nie przyrządzaj nigdy metkatynonu, i sprawdzaj każdy lek leczący katar. I jest jeszcze cirrus, ten lek leczy głównie katar sienny, bo to połączenie pseudoefedryny + cetyryzyny. I sprawdzaj też wszystkie leki na przeziębienie typu gripex. Niektóre posiadają inne substancje obkurczające śluzówkę nosa. Najlepiej położyć kawę na ławę u farmaceuty, że jesteś uczulona i dobierze Ci odpowiedni preparat.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 367 / 0
W pixach (MDMA) bywa wiele różnego gówna. I w amfetaminie.
  • 190 / 20 / 2
>Moja Babcia miała uczulenie na pseudo , po gripexie musiała jechać na SOR.
>Zjedz trochę gripexu.
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.