Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hejka, ma ktoś z was uczulenie na pseudoefedryne i wie czego powinnam unikać? Jakie jest prawdopodobieństwo ze w pigułach może być?
Jak coś to brałam już fetę i mefedron i nic mi dotychczas nie było. Możecie tez powiedzieć w czym najczęściej występuje i jaka jest możliwość ze może mi zaszkodzić to co wcześniej brałam ale kupione od kogoś innego. :amfa: :nos:

Zmieniono nazwę tematu. misspill
  • 182 / 34 / 0
Moja Babcia miała uczulenie na pseudo , po gripexie musiała jechać na SOR. Sprawdź może najpierw? Zjedz trochę gripexu. Zobaczysz , czy będziesz miała jakieś efekty.
  • 712 / 83 / 2
Skoro wie, że ma uczulenie to po co ma znowu brać alergen dla niej? Nie przyrządzaj nigdy metkatynonu, i sprawdzaj każdy lek leczący katar. I jest jeszcze cirrus, ten lek leczy głównie katar sienny, bo to połączenie pseudoefedryny + cetyryzyny. I sprawdzaj też wszystkie leki na przeziębienie typu gripex. Niektóre posiadają inne substancje obkurczające śluzówkę nosa. Najlepiej położyć kawę na ławę u farmaceuty, że jesteś uczulona i dobierze Ci odpowiedni preparat.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 367 / 0
W pixach (MDMA) bywa wiele różnego gówna. I w amfetaminie.
  • 190 / 20 / 2
>Moja Babcia miała uczulenie na pseudo , po gripexie musiała jechać na SOR.
>Zjedz trochę gripexu.
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.