Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
- 18 CM wysyości
- 50g
Pochwalcie się swoimi dużymi okazami :D
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
post3272067.html#p3272067
MODERATORZY CZY JEST TAKA MOŻLIWOSC ???
Film trwa 16 sekund / rozmiar 35,0 MB /
szerokosc klatki 1920, wysokosc klatki 1080.
Próbowałem wrzucic tak jak zdjęcia, ale wogóle nie pokazuje mi plików typu filmy w opcji dodaj pliki.
Jak wrzucić filmik ? Da rade wogóle ?
02 października 2019QumilanceR pisze: Nakręciłem jeden filmik i chciałbym go wrzucić tu do wątku albo tu:
post3272067.html#p3272067
MODERATORZY CZY JEST TAKA MOŻLIWOSC ???
Film trwa 16 sekund / rozmiar 35,0 MB /
szerokosc klatki 1920, wysokosc klatki 1080.
Próbowałem wrzucic tak jak zdjęcia, ale wogóle nie pokazuje mi plików typu filmy w opcji dodaj pliki.
Jak wrzucić filmik ? Da rade wogóle ?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.