Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
02 października 2019Zonk84 pisze: Tak z ciekawość proszę jakiegoś znawcę o informacje na temat zdjęć tych grzybków czy to rzeczywiście halunki.
post3271839.html
grzyby-psilocybe-zdj-cia-filmy-obrazy-t15479-270.html
MODERATORZY CZY JEST TAKA MOŻLIWOSC ???
Film trwa 16 sekund / rozmiar 35,0 MB /
szerokosc klatki 1920, wysokosc klatki 1080.
Próbowałem wrzucic tak jak zdjęcia, ale wogóle nie pokazuje mi plików typu filmy w opcji dodaj pliki.
Jak wrzucić filmik ? Da rade wogóle ?
02 października 2019QumilanceR pisze: Siemanko. W pięć godzin nazbierałem około 1500 szt., jak nie więcej.
Na filmiki, to za hujowy aparat mam, ale jakieś tam zdjęcia pykłem.
Puzniej coś wrzuce. Województwo wiadomo jakie "Bieszczady".
Owocnych zbiorów życze.
Pozdrawiam.
Będę wdzięczny za odpowiedź
już od początku lata jestem stałym bywalcem tego wspaniałego miejsca i wyciągnąłem z niego masę przydatnych informacji. W tym roku chciałbym wybrać się na swoje pierwsze łowy w życiu. Czy polecacie jakieś konkretne miejsca w Gdańsku?
Z góry serdecznie dziękuję za podpowiedzi :)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.